Ispod možete pronaći odgovore na najčešća pitanja koja nam upućuju naši kupci.

Kako kupovati? Prijava i naručivanje
Prijava Prilikom naručivanja artikala u on-line trgovini mg-shoes nije se potrebno registrirati (prijaviti). Za kupovinu je dovoljna adresa platioca (platiše) odnosno adresa za dostavu i e-mail adresa. Uspješno poslanom narudžbom – kupovinom na web stranici suglasni ste sa svim uvjetima poslovanja koji su navedeni na web stranici on-line trgovine mg-shoes. Naručivanje Sve narudžbe vrše se putem on-line trgovine na www.mg-shoes.com, koja je dostupna 24 sata na dan i 7 dana u tjednu. Možete birati između svih prikazanih artikala. Ako željeni artikl nije na zalihi, pošaljite nam upit i obavijestit ćemo vas da li je isporuka moguća. Artikli su izrađeni iz umjetnih materijala, osim ako u opisu artikla nije drugačije navedeno. Za detaljnije informacije o pojedinom artiklu kontaktirajte nas putem elektronske pošte. Cijene važe do trenutka objave novog cjenika na web stranici. Sve cijene artikala u on–line trgovini mg-shoes su u Kn s uključenim PDV- om od 25%. Isporuku vrši HP po cjeniku objavljenom na web stranici www.mg- shoes.com Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca je sklopljen kada kupac na internet stranici preda narudžbu. Od tog trenutka su sve cijene i drugi uvjeti obavezujući kako za ponuđača tako i za kupca. Ugovor će biti pohranjen u našem poduzeću, a pristup do njega je moguć osobno na sjedištu poduzeća, putem pošte ili e-mailom.
Koja je cijena dostave?
Pouzećem 25,00 Kn (za jedan par obuće). Poštarina se automatski dodaje iznosu Vaše narudžbe, a navedena je posebno. U cijenu dostave paketa je uključen trošak poštarine, pakiranja i drugi administrativni troškovi. Dostava se obavlja putem Hrvatske pošte. Obično tijekom radnih dana naručena roba stiže na adresu primatelja tri ili četiri dana nakon otpreme robe . Na temelju dosadašnjeg iskustva, od dana kada kupac naruči proizvod do datuma kada se roba isporuči, pod normalnim okolnostima trebat će od dva do sedam radnih dana. Tijekom praznika i vikenda, u skladu s time, produljit će se vrijeme isporuke.
Koje su podržane metode plaćanja?
Plaćanje je moguće putem pouzeća. Iznos platite poštaru kada vam dostavi paket.
Status narudžbe?
Status vaše narudžbe primit ćete putem e-maila. O svakom ev. odstupanju od vaše narudžbe biti ćete obaviješteni na e-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Isto tako ćemo vas e-mailom obavijestiti ako koji od naručenih artikala trenutno ne možemo isporučiti, zbog toga je važno da redovito pratite primljene e-mailove.
Kad će moj paket biti dostavljen?
Uobičajeni rok isporuke je od 2-5 radnih dana. Svi artikli koje možete naručiti u on-line trgovini mg-shoes su u većini slučajeva na zalihi i zbog toga otposlani vrlo brzo. Ako se dogodi da naručeni artikl nije na zalihi, o tome ćemo vas obavijestiti na e-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Za isporuke surađujemo sa HP-om koji osigurava brzu i pouzdanu dostavu paketa.
Hoću li dobiti račun za svoju kupovinu?
Naravno, za svaku kupovinu izdati ćemo račun koji ćete dobiti zajedno s naručenim proizvodom.
Zamjena artikla
Ako kupac, nakon što primi naručeni artikl, ustanovi da mu iz bilo kojeg razloga (prevelik, premali, itd.) ne odgovara, može ga zamijeniti. O zamjeni nas mora obavijestiti na našu mail adresu. Troškove povrata snosi kupac. Zamjena je moguća do 8 dana nakon što je paket primljen.
Koji konfekcijski broj mi treba?
Ovdje  možete pogledati tablicu konfekcijskih brojeva.
Žalbe, reklamacije i informacije
U slučaju žalbi, reklamacija ili informacija u vezi naših usluga možete nas kontaktirati putem naše elektronske pošte.
Izjava o zaštiti osobnih podataka
Ponuđač se obavezuje na trajnu zaštitu svih osobnih podataka korisnika. Podatke korisnika će ponuđač koristiti isključivo za realizaciju primljene narudžbe, slanje informativnih i reklamnih materijala, ponuda i ostalu potrebnu komunikaciju. Od primanja informativnih i reklamnih materijala putem elektronskih poruka (E-novosti) se možete odjaviti pritiskom na "unsubscribe" na dnu elektronske poruke. Ponovna prijava je moguća u on-line trgovini ili predajom nove narudžbe. Podaci korisnika ni u kom slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama. Stranica ima namješten siguronosni kriptografski protokol SSL za dodatni zaštitu kod prijenosa osobnih podataka.

 

Ukoliko vaše pitanje nije na popisu iznad, slobodno nas kontaktirajte pomoću kontakt forme koja se nalazi ovdje.